Zondag 9 maart - A-ploeg


Het voorstel vanochtend van Breur om de route uit te zetten ('ik weet wel iets') werd niet door alle aanwezige leden (Ton, Breur, Ger, Adrie, Jos B., Jos N., Edwin, Hans, Roger en Maurice) met evenveel enthousiasme begroet. Terecht merkte Ton daarom op dat hij hoopte eenzelfde reactie te krijgen wanneer hij op zijn 63e het voorstel zou doen om een tochtje uit te zetten...

Desondanks vertrokken we onder aanvoering van Breur rond half 10 richting Slenaken. Voor de zoveelste keer de afgelopen weken stond er veel wind, maar (daar waren we het allemaal roerend over eens) zolang het droog blijft en wij onze zondagse training kunnen afwerken horen we niet te klagen. Vanuit Slenaken ging het richting Hombourg. Daar kwamen we een tijdje later weer langs, waarop Edwin (wederom als enige op de mountainbike) verzuchtte dat hij net zo goed even een kerkdienst had kunnen meepakken in afwachting van onze terugkomst.

Na de beklimming richting Henri-Chapelle sloegen we bij Hagelstein rechtsaf. Wie hier dacht (Jos N...) dat het vandaag bij een kort ritje zou blijven had Breur's plannen toch verkeerd ingeschat. Via Voeren ging het richting Mesch om daar nog te klimmen richting Sint Geertruid. Ondanks de wind en het niet al te makkelijke parcours kwamen we met een mooi gemiddelde terug in Sibbe.

[Maurice]