Zondag 27 september - A-ploeg

Vandaag de “laatste” rit van het seizoen, In het kielzog van de B-groep vertrokken Jean, Ger, Jos N., Edwin, Roger en Jos B. richting Margraten en fietsten vandaag een rondje van 81 Km. met een gemiddelde van 28,8 Km/h.

Vanuit Margraten ging het richting Teuven, hierna werd het spoor zoeken over een industrieterrein ergens ter hoogte van Adrimont via via kwamen we in Val-dieu. Daarna door de voer richting Mesh en over het fietspad richting Bemelen.

Op het fietspad achterlangs Gronsveld was het behoorlijk druk met wandelaars, joggers, Mensen die de hond uitlaten, boeren met kar en paard, fietsers in alle soorten en maten.

Dit leidde tot een suffe valpartij van enkele wielertoeristen komende vanuit de tegengestelde richting. Ik kreeg kort de indruk dat hier TV-opnames werden gemaakt voor Domino Day.

Al met al een hele mooie najaarsdag die werd voortgezet op het terras bij Hub.

Natuurlijk was dit niet de “laatste“ rit dit seizoen want zolang het weer het toelaat blijven we lekker toeren deze winter, dus haal de thermobroek/shirt en de dikke handschoenen maar uit de kast.
[Jos B.]

Geen opmerkingen: