Hemelvaartsdag 21 mei - Sterrit Gemmenich/Eupen

Aan de start op deze hemelvaartsdonderdag: Breur, Maurice, Jean, Roger en Hans voor de sterrit naar Eupen / Gemmenich, ietwat bewolkt maar droog wordt er vertrokken richting Mechelen, Vijlen en Wolfhaag waar Hans in de afdaling afzwaait en de overigen gevieren naar Moresnet doorfietsen.

De herinneringen aan de natte rit van vorig jaar komen weer naar boven maar Maurice verzekert ons dat er nu niet meer mis gereden zal worden....alleen is de rit niet op de Garmin gedownload en Breur ook niet echt overtuigend is in hoe de rit nou ook al weer precies ging. Al met al is er 4 kilometer omgereden over een wonderschoon industrieparkje aan de grote weg tussen Eupen en Aken.

Via Raeren gaat het omhoog naar de zendmast (altijd handige orientatiepunten als de Garmin het niet doet) en daarna rechtsaf, slingeren langs de kuilen van het slechte wegdek, richting Eupen. Helaas kregen de fietsen vlak voor Limbourg nog een mestdouche maar van boven bleef de neerslag uit. Voor de afwisseling koffie te Gulpen en was het een geslaagde rit.
[Roger]

Geen opmerkingen: